www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Blåsigt

I måndags började Projekt Fönsterbyte. Tjugofyra fönster (varav ett par baoutastora) och tre balkongdörrar skulle bytas. Måndag morgon kl 7.00 var huset fyllt av händiga män med stora maskiner. Vi trodde det hela skulle ta ett par veckor, men där hade vi fel. Det tog inte många timmar så drog stormvindar genom huset då nästan alla fönster på ovanvåningen var urkapade. Den sociala femåringen skulle leka ”gissa vad jag visslar” med de högst upptagna med mycket trevliga snickarna. Minstingen var i chock av alla oljud. Och själv tyckte jag det var en rysare – så vi flydde hemmet. Nu sitter alla fönster och dörrar där dom ska. Visserligen ännu olistade, men oh-ah så snyggt det blir. Huset känns nästan nytt på något vis! Köksfönstret GÅR att öppna. Vardagsrumsrutan ÄR inte orangefärgad. Halleluja! Nu ska vi försöka blunda för den enorma oredan som råder här hemma över helgen. Ja det ser faktiskt ut som om en tromb åkt förbi…

Publicerad: 2011/06/02

3 kommentarer to “Blåsigt”

 1. Tina skriver:

  Jag kom ihåg när vi bytte fönster i vårt förra hus, fönster från -67. Helt plötsligt kunde vi sova på mornarna när skatorna satte igång, man hörde ingenting. Och inte tala om hur lätt det var att putsa dem sedan. Grattis till ert hus”lyft”

  Tack, ja de har verkligen gjort succé! Känns inte som ett nödvändigt ONT mer. Hoppas allt är bra med dig! Kram!

 2. Melissah skriver:

  I just discovered your lovely blog. I’m just new into blogging this year & have just finished off my own blog on fashion, food, travel & interior design.
  http://scrapbook-melissah.blogspot.com/
  I had a lot of fun putting it together maybe you would like to check it out if you have a spare minute.
  x
  Melissah

 3. […] PROJEKT: Vi har bytt fönster på nästan hela huset. Eller vi och vi. En firma skötte jobbet. Annars har vi inte gjort ett […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).