www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Sno stilen, sagotema

Jag är i ett enormt behov av barnrumsinspiration. Eddies rum, dvs Theos gamla, ser fortfarande likadant ut som det gjorde när Theo bodde där. Förutom sängen då, som vi med mycket möda och stort besvär flyttat ner till hans rum på nedervåningen. Det blir ett vinterprojekt. Efter att sovrummets lilla garderobmakeover är klart. Och vi har tapetserat om nerehallen. Och målat listerna runt den nya (läs ett år gamla) ytterdörren. Och tapetserat om vardagsrummet nere. Då. Då jäklar är det banne mig dags. Känner ni igen syndromet?Jag har därför i min jakt efter inspiration bestämt mig för att blogga lite om barnrum och barnrumsinspiration framöver. Jag är ju trots allt i barnrumsbranschen (?!).

Jag börjar med det här riktigt charmiga barnrummet som ser ut lite som i en saga. Jag gillar de mötande färgerna på väggarna och är ju lite lätt besatt av molnformer. Liknande möbler går nog att fynda second hand och måla i fina pastellfärger. Hur charmigt som helst! Här kommer lite tips på ting som passar i ett sånt, sagoinspirerat rum.

Fotot hittade jag på Emma’s designblogg, Regnväder mobil från Hopshops
Kaninlampa från Sprall, Husgarderob från Kast van een Huis, Barnstol också från Sprall, Grodprins tryck i egen färgkombination från Isa Form

Publicerad: 2011/08/24

4 kommentarer to “Sno stilen, sagotema”

 1. Caroline skriver:

  Den där bilden har jag dregglat över många gånger, tycker det är urfint. Så fint att det inspirerat mig till planerna för min sons blivande rum. Ska bli så kul när vi kommer igång!

 2. Tina skriver:

  Här kommer tips på taptet. Har den rosa i Lillys rum, älskar. Med tanke på moln menar jag. http://www.sandbergab.se/sv/produkter/tapeter/Claudia%20(NW)
  Kram Tina

  Den är ju skitsöt!!

 3. Frida skriver:

  Fina inspirations bilder:) jag gillar tapeten dotty från Ferm living, som jag har i Elles rum, den finns även i grönt. Nästa barnrum / lekrum påbörjas i höst & då blir det Ferm livings animal i grönt som hamnar på 2 väggar. Lägger alltid in basfärger som jag vill ha i rummen. Elles rum blev rött, gult & brunt blivande barnrum grönt rosa brunt. Tycker det är lättare att knyta i hop säcken om man har en bas:)

  Å jag gillar båda tapeterna massor, har sneglat på Animal jag med men det kommer sluta med en enfärgad i Eddies rum. Förmodligen i just den grönfärgen!

 4. Anna Hovskägg skriver:

  Supermysigt! tråkigt nog är jag döööless på renovering. Stackars lilla unge får inget tjusigt rum förrän om något år. Till dess har nog suget kommit tillbaka. Nu får jag får njuta av bilder på andras fina barnrum ;)

  haha, jag känner igen mig, är också lite renoveringsless, vill helst komma till slutresultatet med en gång och inte vara med på resan dit!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).