www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Sno stilen; skogstema

Nästa barnrum som man kan hitta inspiration ifrån är detta med skogstema. Ett lugnt barnrum i en snäv färgskala av vitt brunt och svart . Jag skulle tro att det inte ser ut så här jämt, utan att även detta rum är chockerande färgglatt av legobitar ibland. Barnrum har en tendens att sluta så.


Bild: Från the style files

Hollys tapet med fyrklöver från Model mini, Stor flugsvampslampa från Inreda, Djurhuvud svartbjörn (ej lämpad för mörkrädda ungar!) från Sprall, Stor mjuk sten/sittpuff gjord i handtovad ull från House of Jammi, Woodstock träburkar från Model mini, Barntryck Svampen från Isa Form

Publicerad: 2011/08/30

2 kommentarer to “Sno stilen; skogstema”

  1. Sanna skriver:

    Mysigt!

  2. Angela skriver:

    Nu börjar mina barn bli för stora, annars hade det helt klart blivit skogstema hemma hos oss! Superfint!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).