www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Traderafreak

Jag är väl en av de sista som upptäckt Tradera. Det var förra veckan, och jag blev fullkomligen uppslukad. Laddade hem appen och allt. Satt sena kvällar och budade och budade och budade innan jag fattade att man ju inte kunde dra sig ut. Råkade köpa en body i storlek 62 till Eddie, alldeles för trång förstås. La en bud på en gammal plåtburk, rostig var den också, och budade mig upp till ett tresiffrigt belopp innan jag insåg vad jag höll på med. Som tur var blev jag överbudad av ett annat Traderafreak. Tio gamla och smånoppiga ej sikke lej, polarn, meandi och katvigplagg finns nu i Eddies garderob. Fina allihop faktiskt, även den som sitter som ett korvskinn. Men nu raderar jag appen från mobilen.

Publicerad: 2011/09/05

5 kommentarer to “Traderafreak”

 1. Haha du är väl härligt! Som man brukar säga -”Bättre sent än aldrig”! ;-)

 2. Kati skriver:

  Hihi! Jag budade också hem en hel del onödiga barnkläder när jag var höggravid ” för man vet ju aldrig om någon har en fest och då vill man ju ha en klänning till den nyfödda”. Och hur blev det? Användes de fina pyttesmå klänningarna? Nej då…

 3. Catarina W H skriver:

  Jag förstår vad du menar. Ibland blir det lite galet mycket som man ”fyndar” där på tradera.
  Nu är jag oftast bara in när jag säljer något i samma veva.
  Men försäljningen går jag nog inte i vinst på eftersom jag oftast lyckas buda hem något för samma summa…

  Men det är ju miljövänligt i alla fall.:)

 4. Marit Johansson skriver:

  haha.. jag hade också ett ryck när jag höll på med tradera.. man blir ju helt uppslukad.

 5. […] har dille på barnkläder. Jag var inte alls sån här när Theo var liten. Dels hade jag ju min traderamani för ett tag sen, men jag är fortfarande helt sjukligt sugen på barnplaggshoppande. För snart […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).