www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Sarah!

Igår var jag och min vän Elina och lyssnade på en julsjungande Sarah Dawn Finer på Kulturhuset i Luleå. Hennes födelsedagspresent till mig (tack Elina!). Och Sarah är ju helt fantastisk, vilket instrument hennes röst är! Och hela bandet som ackompanjerande henne, mannen som intensivt putsade sitt piano innan föreställningen och trumpet(?)solot – wow! Mysigt, stämningsfullt och julmusik som inte är uttjatad. Sarah bjöd dessutom vid två tillfällen upp Samuel Ljungbladh på scenen. Jag har hört talas om honom, men aldrig riktigt förstått hur bra han är. Man fick ståpäls! Kommer Sarah till er stad måste ni gå och se henne! Nu är julstämningen total.

Publicerad: 2011/12/09

2 kommentarer to “Sarah!”

  1. Linda A skriver:

    Åh, hennes skiva ”Winterland” går varm hemma, den bästa julskiva som finns! Önskar så att jag kunde gå på en konsert med Sarah i år, men tyvärr kommer hon inte inom farbart avstånd :( Och ni fick höra Samuel också, vilken bonus!

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    Vad synd, det var verkligen hur bra som helst. Jag är fortfarande helt tagen över hennes röst! Du får fortsätta lyssna på skivan – och den är ju väldigt bra den med! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).