www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Creme anglaise

Min franska är begränsad. Jag kan säga ”Hej jag heter Isabelle och är femton år”. Och tack, merci. Och c’est une baguette, tror jag det hette. Men sen tar det stopp. Typiskt att jag då sniffade upp denna fantastiska franska möbeltillverkare (tror jag hon är) som heter Jocelyn Costis. Tror jag. Och Google translate fungerar inte på bilder. Men jag låter bilderna talar för sig själva. Charmigt! Eller hur?
Bilder härifrån

Publicerad: 2011/12/13

2 kommentarer to “Creme anglaise”

  1. Elin skriver:

    Åh, vilken fantastisk vagga/säng!!

  2. Linda skriver:

    Jag tycker om stjärnorna i vaggan! Jag såg en av dina bilder på Pinterest och den var så fin att jag följde den vidare och så hamnade jag här. Fina saker du gör!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).