www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Juletiketter á la Isa Form

För er som inte fixat klapparna än vill jag bjuda på dessa elva juletiketter á la Isa Form som ni kan ladda hem och printa på ett fint papper för att fästa i snören på paketen. Här laddar ni hem etiketterna!

 

Publicerad: 2011/12/21

13 kommentarer to “Juletiketter á la Isa Form”

 1. Cecilia skriver:

  Du är väl för underbar ISA, så fina.
  Dessa ska pryda min klappar och ALLA ska få höra att de har du gjort.
  Tack min älskings formgivare med världens bästa bildspråk.
  Mee like Kram Cissi

  Det värmer i hjärtat att höra, tack fina du! Kram och ha en mysig jul!

 2. Camilla skriver:

  Uuuuuunderbara!!!

 3. Pethra etc skriver:

  Tack snälla Isa, så underbart fina! Kommer bli himla snygga paket med de där etiketterna på! God Jul!

 4. Weronica skriver:

  Åh, vad fina! Jag satt just och hade ångest över att inte ha hunnit göra mina egna etiketter som jag alltid gör… Tack! Nu kan jag trycka på print och ta en lussebulle till!

 5. Marie skriver:

  Sweet, tack för dem! Kommer bli perf ikväll när klapparna ska slås in =)

 6. Hus nummer nio skriver:

  Så fina! Mina julklappar är redan klara men jag tänker printa ut dem i alla fall. Och spara till nästa jul :-)

  Julhälsningar, Kati

 7. Lisa skriver:

  Tack för detta! Såå fina! En riktigt God Jul till dig!

 8. Hanna skriver:

  Åh, tackar tackar! Är nästan klar med årets klappar, men de här får förgylla de sista som är kvar. Beställde just en ny almanacka från Personlig Almanacka, och så glad jag blev av se att det fortfarande går att välja dina layouter! Ifjol var det en pippi, iår blir det björkar. Du förgyller tråkiga dagar med din fina grafiska konst!

  Nu förgyllde du min dag med din snälla kommentar, tack snälla fina. Ha en underbart mysig jul!

 9. Annika skriver:

  Åh, så fina! Tack för att du delar med dig! Jag tipsar på min blogg. Kram!

 10. lisen skriver:

  Men tack, vilken fin liten present till oss!

 11. Johanna skriver:

  Hej Isa, i sann julanda: kan inte du hjälpa till att sprida efterlysning, hunden Selmer som försvann för flera veckor sedan här i Norrbotten, du har ju så stor blogg och kan nå ut till många? Sprid gärna via Facebook också, där finns ”evenemanget” (efterlysningen)

  Här kommer länken:

  https://www.facebook.com/#!/events/277123482330645/

 12. Mormorsglamour skriver:

  Men tack tack tack så mycket för de fina etiketterna! De kommer verkligen pryda paketen
  Önskar dig en riktigt mysig julhelg
  /Helena

 13. Helena skriver:

  Tack för de fina etiketterna! Jag och maken ska till min familj på tidigt julfirande imorgon och jag upptäckte att vi inte hade tillräckligt med etiketter.. Du räddade oss! (såg sedan att du lagt upp nya i år också men dessa tåls ju att användas igen!)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).