www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

God Jul alla Isaform-vänner!

I år har Isaform istället för att skicka julkort valt att hjälpa föreningen Hand in Hand att utrota barnarbete i Indien. I Indien finns 80 miljoner barn som inte går i skolan, och många av barnen säljs som billig arbetskraft för att arbeta av föräldrarnas skuld eller för att man inte har råd att försörja dem. Jag har hjälpt 12 barn i Indien till ett liv med valmöjligheter och hopp om en bättre framtid – allt tack vare er!

Med det tackar jag för ett fantasiskt roligt år och önskar er en riktigt fin och god Jul och ett Gott nytt år! Imorgon kommer en julhälsning av privatare slag, så än är ni inte kvitt mig!

Publicerad: 2011/12/22

3 kommentarer to “God Jul alla Isaform-vänner!”

 1. Anna skriver:

  Det var ett fint sätt att hjälpa. Verkligen!
  Jag önskar er en riktigt god, mysig, rolig och lugn jul!
  Stora julkramen från Anna (som nu ser snötäcket utanför börja drippdroppa :( Ska tydligen bli nästan vårvärme med stormvindar och regn här i jul…)

  Här snöar det just pingisbollstora snöflingor över bakgården. Glad att vi fick snö till slut. Hoppas all er snö inte smälter iväg!

 2. Anna skriver:

  Glömde ju säga att jag i dag äntligen har beställt din FINA familjekalender :) Har inte haft den i år men saknat den varje gång jag gått förbi den trista svartvita från Granit som hängt där i stället…

  Ser nu fram emot ett färgglatt och härligt Isa Form 2012!

  KRAM!

  …jag stod minsann och funderade om det var rätt Anna. Hade tänkt smyga ner en julhälsning men vågade inte, haha. Hoppas den hunnit fram till idag! önskar dig och de dina en underbar jul!! Kramis!

 3. Malin skriver:

  Hej o Tack Isa,
  vilken fin julhälsning du donerat!

  Har hälsat på stora gröna kaninen o renar med julen på Liseberg idag, stämning och spänning för våra små.
  Saknar dina pingsbollstora snöflingor till de 5miljorer juleljusen.

  Glitter, glitter o ljus, mys in julen!

  Kram Malin

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).