www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Tomten finns!

Idag känns jeansen riktigt trånga efter två dagar av frosseri. Och hör och häpna – självaste jultomten besökte oss på julafton. Och då menar jag den riktiga. The real deal. Theos storkusin Tilda undrade när hon såg honom genom fönstret om det inte var mammas farbror Allan. Men icke. Och kusinerna tre frågade ut honom om det ena och det andra. Det var korsförhör. Och jag tror att alla tre nu är övertygade om hans existens. Och tomten visade sin tomtedans. Ja jag kissade nästan på mig av skratt när han studsade omkring om golvet, och är lite ängslig om tomten kanske blev förolämpad och jag inte får några klappar nästa år.

Vi var säkra på att Eddie skulle vara rädd för tomten eftersom han är lite skeptisk mot främlingar. Men inte alls. Däremot tror jag att tomten var rädd för Eddie. För när jag var på väg att lyfta honom till tomten så backade han och såg orolig ut. Kanske var han väldigt rädd om sitt skägg.

Nu har vi mellanlandat här hemma, i ett hav av öppnade paket. Sönerna är väldigt nöjda. Hoppas ni haft en riktigt mysig jul ni också!

Publicerad: 2011/12/26

En kommentar to “Tomten finns!”

  1. Jonna skriver:

    JÖSSES! Klart att tomten finns, denna är ju heläkta.. Blir nästan lite osäker! ;) hi hi!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).