www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Nattskissar

Klockan är närmare midnatt och jag ska snart dyka ner i sängen. Älskar att jobba kvällar då hela huset är tyst, det är då kreativiteten flödar som mest. En ny webshoplayout jobbas på för fullt, och jag har också ritat ett barntryck på temat anatomi (se sneakpeak här nedan).

Men jag borde gått och lagt mig för länge sedan. Det är inte kul att dela säng med vår mungrävande närhetssökande son. Jag har ju berättat om hur han ständigt borrar in fingrarna i min mun på nätterna. Håller jag för munnen ger han sig på näsan. Håller jag för den är ögonen illa ute. Och sover jag med Dart Vader-mask så ger han sig an öronen. Vänder jag mig om kryper han över mig. FRUST! Jag vet inte hur vi ska avvänja honom vid detta. Inatt ska vi lura honom genom att jag och maken byter plats i sängen, känns inte som om det kommer hjälpa, men alltid värt ett försök. Godnatt ni andra nattsuddare!

Publicerad: 2012/01/16

8 kommentarer to “Nattskissar”

 1. Johanna skriver:

  Mysigt med nattlig kreativitet! Superfin anatomigubbe.

  tack! :) Så här en krånglig natt senare känns det som att det var lite onödigt..

 2. jenny skriver:

  Åh jag har inget bra råd för hur du ska få honom att sluta men gör allt som går för dottern här blir tre och håller ff på så! Inte kul någonstans. När hon kommer in till oss på natten så får man fingrar i munnen usch :-(
  Jättefin anatomi bild! Kram

  Åh nej, är det sant? Jag tänkte stå ut max ett par månader till. Men vad gör man? Sova bör man annars dör man! :) TACK! kram (och hoppas dottern lägger av med det där hon med)

 3. Erika skriver:

  Helt underbar teckning. I love it! Den där kommer jag definitivt beställa.
  ¨
  Kram Erika

  Men tack! Vad glad jag blir! Kramen!

 4. malin skriver:

  Hahaha, jag läste nattKISSAR och funderade på om det var bebis nr3 på gång redan ;)

  haha, nej nej nej. Där är det stopp! :)

 5. Fru Sederblad skriver:

  Kan ni inte sova skavföttes för då lär han få problem ;-)?

  har jag sagt att han bits också? haha! :)

 6. Marielle skriver:

  Så fint tryck! Jag har precis läst 15 hp Anatomi & fysiologi så jag blir jättesugen på en till barnen!

  Vad kul! Måste vara jätteintressant!

 7. Sandra skriver:

  Men oj, förlåt att jag småler men dessa små busiga barn! Vår lillkille är 10 månader och gräver inte i munnen men drar i mitt hår och gruffar och sparkar omkring så ingen får sova. Tillslut kommer han till ro oftast med huvudet vid mina knän och fötterna mot pappa, då ropar storebror 2 år -Mamma KOM! och jag får smyga iväg utan att väcka liten men väsa till mannen att nu har han fullt ansvar för den lille…
  Men, vilket fint tryck! Du är ju fantastiskt duktig. Kom o tänka på det idag, visst har du designat fodertyg till Voksi? Väldigt likt din stil ”It snows in penguinland” har vi på vår åkpåse…
  Hoppas du får nattsömn! // Sandra :)

  haha, ja man har vad man gör, helt klart!:-) Och tack, vad roligt att höra! Och vad kul att du såg det, voksi var ett av mina första uppdrag med egen firma! :)

 8. […] ser ni mungrävaren in action. Ja jag har ju berättat om hans jobbiga ovana att gräva mig i munnen om nätterna. Med de små sylvassa naglarna gräver han i munnen […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).