www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

thai house wok

Här är en fasadbild på thai house wok. En restaurang som ligger efter Hantverkargatan på Kungsholmen i Stockholm och som ingår i en liten kedja restauranger med samma namn. Inredare Annelie Rask från Svea gruppen står för konceptet och kontaktade mig i somras för att knyta ihop den snygga inredningen med den grafiska profilen. Så jag fick den stora äran att göra loggan och figuren som förutom på väggen utanför även finns tryckt på väggarna inne i restaurangen. Ett kul uppdrag!


Foto: Annelie Rask

Publicerad: 2012/02/28

8 kommentarer to “thai house wok”

 1. Johanna skriver:

  Iihhh, så fin!

 2. Camilla skriver:

  Åååh, vad läcker! Jag hade hoppat in för en thai-måltid på studs om jag hade varit i närheten!

 3. Åh va fin den va! :)

 4. Mona skriver:

  Väldigt fin!

 5. Fru Sederblad skriver:

  Åh, vad fin den var! Hade jag bott i Stockholm hade jag stuckit dit på studs!

 6. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Ni är snälla! Jag har själv inte besökt restaurangen men det är en given destination under mitt nästa stockholmsbesök! :)

 7. Andreas skriver:

  Snygg! Jobbar med illustration och grafisk form själv och ser den minst en gång i veckan när jag käkar där. Har dock alltid stört mig på att blomman inte är tillräckligt stiliserad ;)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).