www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Kjempeflott

Jag får allt fler Norgekunder i butiken, vilket förstås är otroligt kul. Det är så roligt också när man får mail från grannlandet eftersom även det skrivna språket låter så himla – glatt! Till och med här om dagen när en papptub hade gått sönder i postgången, ja det såg faktiskt på bilden ut som om den blivit överkörd av en bultmaskin, blev jag glad. Idag har jag efter önskemål fixat så min Älskade lillfis även finns för mina fina Norgekunder!

Publicerad: 2012/03/12

4 kommentarer to “Kjempeflott”

  1. Anna skriver:

    Den är faktiskt ännu finare på norska. Vill ha den på norska. Men då blir nog barnen förvirrade:-)

  2. Malin skriver:

    super dejlig <3

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).