www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Mammig

Sönerna har världens bästa pappa. David har varit föräldraledig med Eddie i över ett år och är den bästa pappa man kan vara. Men nu är det så att Eddie ändå hamnat i en mammig period. Eller har varit under en ganska lång period. Från början blev jag nog ganska mallig och tyckte det var mysigt. Men inte längre. Det är svårt eftersom jag behöver jobba på dagarna. Säger jag ett litet pip så vrålar han efter mig. Står och bankar på dörren när jag är på toa. Pillar mig i ansiktet halva nätterna. Hänger i mina nylonstrumpor när jag diskar och är hack i häl efter mig. Konstant. Nä, det är ju inte alltid så kul. Jag undrar när man ska få bajsa ifred?

Publicerad: 2012/04/14

4 kommentarer to “Mammig”

 1. Catarina skriver:

  Ja, det undrar jag också. :)

 2. Sara skriver:

  Jag brukar tänka så här; om några år, när de inte står ut med att vara med mig och bara tycker att jag är pinsam, då ska jag minnas de stunder du pratar om. Och tänk vilken kärlek!

  Ja du har så rätt, ska försöka tänka dina kloka tankar idag :)

 3. Haha, vilken underbar bild! Det blev lite skratt här framför datorn, trots att jag förstås inser att det inte kan vara så kul med mammighet. Hoppas det blir en pappaperiod snart :-)

  Haha, ja och den kommer, det vet jag med Theos senaste sex år i bagaget :-)

 4. Anne skriver:

  Haha, så roligt. Jag skrattar ihjäl mig, vet precis hur du menar. Även om man uppskattar de små liven så är det ju trevligt att vara på toa ifred. Läste förresten dina inlägg under ocensurerat en dag när jag hade tråkigt. Oj vad jag skrattade, otroligt roligt och bra med självdistans!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).