www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Make it

Pysselutbudet på nätet är enormt. Jag är en sån som vill göra allt, men det fastnar där. Med viljan. Men det här pysseltipset vill jag skicka vidare. Och spara på ifall jag någon gång får ett infall. På Designlovefest finns en tutorial om hur man gör dessa egna kameraremmar. Rätt enkelt ändå. Och snyggt. Fast skulle jag ha ett par sånna skulle jag nog aldrig ha ögat någon annanstans än bakom kameralinsen…


Bild från designlovefest

Publicerad: 2012/05/04

2 kommentarer to “Make it”

  1. Sofia skriver:

    Å så skoj! Undra om sambon är lika sugen på idén som jag att ha en rosamönstrad rem? ;)

  2. emilia skriver:

    varför kommer man inte på såna här simpla supersaker själv? jag borde verkligen testa :D

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).