www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Fina fisken

Jag gör aldrig reklam här på bloggen för andra produkter än mina egna. Bara så ni vet att jag inte får en massa fin fisk för det här :) Men jag måste bara tillägna ett inlägg till Findus fina lättpanerade fiskfiléer. Sönerna älskar. Mamman och pappan också. Tunna fina spröda fiskfiléer med smak av svartpeppar och havssalt. Nu äter vi fisk tre gånger i veckan. Ej sushi inräknat. Tänk vad smarta vi ska bli! Jag måste också passa på att utfärda en varning, och det är för Abbas färdiga såser. Där säger jag som Sean Banan – inte så bra. Det stank i vårt kök av den syafrikanska såsen så vi fick kväljningar. Det slutade med en parmesanöverbakad laxsida istället.

Publicerad: 2012/05/06

2 kommentarer to “Fina fisken”

  1. Living by Thea skriver:

    Supergott med fisk, tyvärr gör jag det för sällan hemma, trots att vi alla i familjen gillar det. Bör bli bättring !

  2. Mirre Ketola skriver:

    Jag ÄLSKAR dom!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).