www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Grillsäsongen har börjatSolen har levererat idag och jag har för första gången det här året funderat på bära kjol. Utan nylonstrumpor alltså. Men mina håriga och vita ben hindrade mig.  Ikväll väntar renovering!

Maken som är helt Weberfrälst står just i denna stund vid sin älskade kolgrill med ett par torskfilér inlindade i lufttorkad skinka som får hela kvarteret att lukta himmelskt. Vi firar helg redan nu, jag har hör och häpna en ananaspaj i ugnen och ikväll väntar mellomys. Imorgon har vi nämligen tänkt vara lediga hela familjen, första dagen på en evighet. Därför önskar jag er alla en riktigt skön helg redan nu! Ps! Receptet hittar ni här!

Bilden ovan är lånad från Ica’s buffétidning!

Publicerad: 2012/05/24

4 kommentarer to “Grillsäsongen har börjat”

 1. Catarina skriver:

  Jo, men just det. Det måste jag ju komma ihåg att se.

 2. Vendela skriver:

  Hej Isa,
  att bara höra om maten gör att det vattnas i munnen. Jag måste verkligen testa det! Och vad är det för något du renoverar? Skulle du vilja visa det på Byggla? Du kan bara maila mig så berättar jag mer. Är du intresserad får du en liten välkomstpresent!
  Njut av helgen!
  /Vendela på Byggla

 3. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Vendela, det var fantastiskt gott. Kan verkligen rekommenderas! Renoveringen syftade på den egna renoveringen, haha, håriga och vita ben. De är renoverade nu! Trevlig helg!

 4. Vendela skriver:

  Isabelle,
  hahah- den sortens renovering! Kanske inte den sorters renovering som hör hemma på Byggla. Ha det fint! ):

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).