www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Två veckor senare

Igår kväll skulle Theo få vara vaken för att se Robinson, ett av hans favoritprogram. Men halvvägs genom avsnittet så sa han att han bara måste gå och lägga sig så det snabbt skulle bli fredag och skola igen.  Så mycket trivs han i sin nya skola. Han har lärt känna en massa nya kompisar och kvittrar när vi kör in på skolgården. Sen när vi hämtar honom halv två får han en stor ynka i pannan och tycker det är så ORÄTTVIST att han inte får gå på fritte. Det är klart, det har bara gått två veckor ännu så skoltröttheten lär nog infinna sig någon gång.

Men vi drar en lättnadens suck. Så skönt.

 


Liten blir stor. Den här bilden är tagen för två sommar sen och är en av mina favoritbilder på Theo.

Publicerad: 2012/08/31

En kommentar to “Två veckor senare”

  1. Marie skriver:

    Det är mysigt när de börjar skolan. Vår Leia har just börjat förskoleklass med. Jättefin bild på din kille. :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).