www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Mallorca

Och så var vi hemma igen efter en vecka på härliga Mallis. Vi gjorde en favorit i repris och bodde på samma hotell vi besökte för tre år sedan. Fast den här gången ackompanjerade av makens systerfamilj och föräldrar.

Mallorca levererade även denna gång. Sol sol sol. Varm sand och salta bad. Sangria på pump. Paella och en efterättsbuffé inte från denna värld. Discodansande barn och kortspel till havsmusik från balkongen.

Igår kväll landade vi till ett kallt Piteå och jag har precis avnjutit en långpromenad i fleecejacka i höstsolen. Lite svårt att föreställa sig att man bara för någon dag sedan tog den promenaden barfota på varm sandstrand…

Publicerad: 2012/09/22

2 kommentarer to “Mallorca”

  1. Sofia Ahlehjelm skriver:

    Fina bilder! Kontrasterna blir verkligen stora när man åker utomlands på hösten eller vintern. Eller våren också för den delen. :) Jag förstår att ni har haft det underbart och blir otroligt ressugen själv, så härliga bilder! Välkomna hem till kalla Sverige!

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    Tack! Borta bra men hemma bäst, visst är det väl så! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).