www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Biblioteket

Snart snart snart ska vi tapetsera om biblioteket. Ja något bibliotek är det ju egentligen inte, förutom en väggbyggd bokhylla efter ena väggen som faktiskt innehåller rätt mycket böcker. Bibliotek kallades rummet i planlösningen när vi köpte huset så det har liksom etsat sig fast.

På väggarna sitter där nu en grön sjögrästapet. En gammal sak, säkert från sjuttiotalet minst. Och som jag faktiskt älskar och därför inte rivit ner. Men den är hålig och sliten, dessutom luktar den illa. Så nu ska den ner. Upp ska… ja vilken tror ni att vi valde?

Rätt svar ska vara den högra. Den är från Boråstapeters nya kollektion Scandinavian designers och just denna är signerad Arne Jacobsen. Fin fin fin, tycker jag!

Publicerad: 2012/10/18

En kommentar to “Biblioteket”

  1. Jenny skriver:

    Jättefin! Gärna en liten titt när det är klart ;) Kram Jenny

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).