www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Ett svettigt simpass

Jag och storasyster tänkte prova på att simma några längder i badhusets varmvattenbassäng i fredags. Behovsbad, hette det visst. Vi kanske borde ha anat oråd när de frågade hur handikappade vi var i receptionen, och om vi klarade av att använda omklädningsrummet som var lite längre bort. Det ska nog gå bra, sa vi.

När vi väl hoppat i våra baddräkter redo för att ta ett skönt simpass i bassängen så upptäckte vi att den lilla bassängen var besökt av ett stort gäng glada pensionärer som hade bytt kafferepet hemma hos Sigrid till ett möte i bassängen. Inte för att jag är den sportiga typen, och jag hade faktiskt gärna stått och surrat med några av tanterna jag med, men vi hade faktiskt för avsikt att bränna lite kalorier. Så jag och storasyster försöker parera oss mellan tanterna och farbröderna men jag tror att tre armtag var allt som gick innan jag var nära sparka Berit i rumpan och Bertil på en oanständigt ställe.  Vi var väl i bassängen i två minuter innan vi hoppade i bubbelpoolen. Det kallar jag ett svettigt simpass.


Illustration Ngai chung 

Publicerad: 2012/10/20

3 kommentarer to “Ett svettigt simpass”

 1. SverigeBloggar skriver:

  Kan du mejla mig när du ser detta? Vi har ett erbjudande gällande din blogg.

 2. syster skriver:

  Ha ha, roligt var det iallafall på något vis!! Kram!

 3. Mona skriver:

  Då har jag ett tips på ett annat badhus i kommunen:
  http://bortaboijn.blogg.se/2012/september/vi-p-igen.html#comment
  :-)

  Oh la la, hortlax here we come. Tack för tipset! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).