www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Mitt bländande leende

Det finns en risk att jag ser ut som Ross imorgon. Japp. Ja ni kan ju gissa vad jag ska göra? Fast enligt instruktionsboken tar kuren fyra nätter, så imorgon är nog gaddarna bara marsipansåsfärgade. Jag har blivit lovad fyra nätter i egen säng av maken, då Eddie som bekant gräver i min mun. Det får gärna ta fem nätter, om jag säger så. Jag återkommer med resultat.

Publicerad: 2012/10/22

2 kommentarer to “Mitt bländande leende”

  1. Lise skriver:

    Fantastiskt roligt avsnitt av vänner. Det också.
    Lycka till med gaddarna och sov gott.

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    Haha, tack, jag sov faktiskt gott. Men lite nervöst se sig själv i spegeln på morgonen. De var inte självlysande, tack och lov.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).