www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Blodiga häxfingrar

Jag och Theo gjorde dessa läskiga häxfingrar här om kvällen. Det är vanliga fingers-kex som vi bäddat in i mandelmassa. Sen har vi tryckt dit en mandel och droppat över röd karamellfärg.  Jo och så de typiska ränderna på fingrarna också, de gör dem extra verklighetstrogna. Hur enkelt som helst, ja faktiskt ”lätt som en plätt” hälsar sexåringen. Eddie som vanligtvis är ett kakmonster skrek dock när storebror skulle bjuda honom på en. Det var en syn att se Theo jaga Eddie runt runt i vardagsrummet viftandes med ett blodigt finger. Det kommer bli en tuff helg för vår fjompige yngsting.

Publicerad: 2012/10/26

Kommentarfunktion är stängd.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).