www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Favoriträtten just nu

Tittar in och önskar trevlig helg och passar på att tipsa om ett av våra enkla favoritrecept just nu – grillad fläskfilé med sauterad zucchini. Den är från halv åtta hos mig och blev snabbt en favorit här hemma. Eddie åt senast fem portioner.

GÖR SÅ HÄR: Marina en fläskfilé ett par timmar (gärna i sånt som olja, honung, vitlök, soja, basilika, oregano, vitlökspeppar och fond). Grilla på grill eller i ugn eller stek i skivor. På sidan om steker du två skivade vitlöksklyftor och peppar på låg värme tills vitlöken är mjuk.Lägg i en tunt skivad zucchini och stek, grönsakerna ska vara al dente. Ställ åt sidan. Koka pasta (tjocka pastarör) för 4 personer och häll av vattnet, blanda sedan i zucchiniröran och 1,5 dl grädde. Blanda runt ordentligt tills grädden kokat in i pastan, blanda i en påse ruccola och lägg upp i en stor form. Garnera med 1-2 paket prosciutto, hyvlad parmesan och bladpersilja

Publicerad: 2012/11/17

2 kommentarer to “Favoriträtten just nu”

  1. Mmm.. ska testas med quornfilé här hemma!

  2. Karin skriver:

    Såg gott ut! Alltid bra med ett middagstips.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).