www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Trettioett

Idag fyller jag trettioett. Jag hörde någonstans att man inte längre räknas som ung vuxen efter att man fyllt trettioett. Nu är man vuxen. Inte ung. Bara vuxen. Grabbarna överraskade mig med en sån här fotbadsmaskin imorse. En sån man sitter med fötterna i när man är pensionär och käkar filmrullar framför Antikrundan till. Man somnar nog också i den och vaknar några timmar senare alldeles uppblottnad. Jag kände mig inte en dag yngre efter den presenten. Men jag hade faktiskt önskat mig en sån maskin. Den låg högst upp på min önskelista. Det är väl ett ålderstecken om något?

En mysbild från gårdagens släktkalas får pryda detta inlägg. Instagrambild såklart.
Visst följer ni mig på där? Sök på ”IsaForm” så hittar ni mig.

Publicerad: 2012/11/26

4 kommentarer to “Trettioett”

 1. Grattis på födelsedagen. Man är bara så ung som man känner sig. Men det var ju en bra present i alla fall. ;)

  Ja eller hur? Den ska invigas ikväll. Och en skumraket ska jag äta. Somna ska jag försöka att inte göra..

 2. Sara skriver:

  Stort grattis!!!’

  Stort tack! :)

 3. Tippbritta skriver:

  Grattis grattis grattis till dig unga, fina Isa!

  Tack fina fina du!

 4. AL skriver:

  Hej!

  Vad är det för fint mönster i bakgrunden? Är det en tavla?

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).