www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Nattskift

December har inte börjat och redan råder kaos på källbogatan 65. Både mamman och pappan har mycket på jobbet. Vabb finns inte i vår värld. Veckan börjar med att jag får en jobbig och seg förkylning, faktiskt på min trettioförsta födelsedag. Så jag kände mig inte i min bästa form för att fixa form direkt. Men idag var det tänkt att farmor skulle hämta pojkarna och jag skulle få jobba ikapp hela eftermiddagen. Kvällen. Natten. Med två glas vin och prosciutto. Men då släpper Eddie en megakräka över hela sitt rum. Jo faktiskt två. Två megakräkor. Och något läbbigt även andra vägen. Härligt, tänkte jag och höll tillbaka tårarna samtidigt som jag badade kräkmattor i badkaret.

Nu när pappan äntligen kommit hem från jobbet sitter jag och funderar på om jag ska skippa favoritprogrammet X-factor och helt enkelt återgå till ursprungsplanen. Fast jag byter vinet mot nässpray och vitpepparkorn. För det är ju lika bra för jag hör ju inte ett dyft då förkylningen lagt ett tjockt lock över mitt enda fungerade öra. Och så har jag ju hört att det går löss också. Och vattkoppor. Och förkylningar. Så det är väl lika bra man kör igång då, man vet ju aldrig vad december har att bjuda på.

På plussidan måste jag ändå säga att vi har vi köpt alla julklappar utom en. Dessutom är Eddie redan sitt busiga jag igen. Det är ju bra. Trevlig helg på er!

Publicerad: 2012/11/30

2 kommentarer to “Nattskift”

  1. Elin skriver:

    Åh, fy vad jobbigt för dig! Jag hoppas sjukorna blåser bort fortare än kvickt så du hinner ikapp med jobbet. Krya på dig!

  2. Lotta skriver:

    Kära nån! Det verkar som om ni ska ha alla sjukdomar samtidigt! :) Krya på er!!
    Kram Lotta

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).