www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Hej från bubblan

Här kommer ett litet livstecken från mig. Och lite kröjm. Som jag antytt tidigare så har vi ju verkligen grottat ner oss i sjukdomar. Även om det är på väg att vända nu kan jag berätta att hela familjen nu haft magsjuka, the worst kind. Somliga av oss två vändor. En viss familjemedlem, jag, har också en ond öroninflammation som täppt igen hörseln på mitt enda hörande öra. Och influensa. Och feber. Och så en liten krake med ögoninflammation och feber. Nu har jag inte lämnat huset, med undantag för ett besök på akuten, på 10 långa dagar. Huga.

Som tur är har pojkarnas snälla mormor och morfar struntat i sönernas smittorisk och hjälpt oss med skötning. Det small ju till för både mig och David samma dag, och det var inte min livs bästa stund när jag låg där över toalettstolen och en pigg Eddie killade mig under fötterna. Vad skulle man göra utan backup från nära och kära? Nu ska jag fortsätta med mitt kåvepeninande, kortizonspray och tryckutjämnande tills det här släpper. Jag har ju för tusan en massa telefonmöten som jag skjutit på för att jag faktiskt inte – hör! Hur knäppt låter inte det då?

När locket släpper ska jag fira med champagne. Ja, oavsett tid på dygnet.

Publicerad: 2012/12/05

8 kommentarer to “Hej från bubblan”

 1. Sara skriver:

  Krya på er!!!

 2. Nej fy, så tråkigt och jobbigt. Hoppas ni är färdiga nu och att det släpper snart så att du kan dricka lite champagne.

 3. Catarina skriver:

  Det låter väldigt bedrövligt. Hoppas att det blir bättre snart.

 4. In Theas home skriver:

  Ursch. Det är liksom jobbigt när det går runt i familjen och inte släpper taget.
  Krya på er.

 5. syster skriver:

  Byt ut champagnen mot en Whiskey så kanske den skrämmer iväg bakterierna? Kram kram

 6. Åsa skriver:

  fy vad trist när bacillerna bara går runt, runt…champagne är alltid en bra dryck att fira med och tiden på dygnet spelar ingen roll ;-)
  krya på er!!
  kram Åsa

 7. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Tack för era kryapåingar. Jag hoppas verkligen inte det här kommer snurra runt mycket länge till. Frustrerande! Kram på er också, och ta med er plasthandskar och munskydd nästa gång ni åker på affären.

 8. Kristina skriver:

  Krya på er kramar.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).