www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Att bädda sängen

Så här fint bäddar vi sängen varje dag. Fast nu ljög jag. Kanske en gång varannan vecka. Hur gör folk? Bäddar ni sängar varje dag? Jag känner att det är en väldig tidsfördriv då man aldrig bjuder in folk på kaffe i sovrummet direkt. Mest ligger alla täcken som i en stor vulkan där mitt i sängen eftersom ungarna gärna lever rövare i sovrummet. Eddie brukar dra in sina leksaker, senast igår kväll hittade jag en helikopter under min huvudkudde. Men nu tänkte jag att nu jäklar ska jag ta en bild när det för en gångs skull var fint där inne. Man måste ju hålla det man lovat. Och jag lovade ju visa vad fin färgen Isglass blev även på sovrumsväggen. Fint va?

Publicerad: 2012/12/07

7 kommentarer to “Att bädda sängen”

 1. Nina skriver:

  Läckert!
  Vi bäddar sängen varje dag, och leksakerna får hålla sig utanför- Vårt sovrummet är min lilla fristad i huset där det råder ordning och reda – och vitt! //Nina

  Åh jag önskar jag kunde säga detsamma!

 2. Catarina skriver:

  Ja, jättefint.
  Jag bäddar sängen varje dag. Eftersom att jag kräver det av barnen också. Men Alva går in och hoppar och lägger sig där så det är ju inte bäddat hela dagen…

  Duktigt. Kanske borde bli mitt nyårslöfte!

 3. LindaTS skriver:

  Vi bäddar i stort sätt aldrig sängarna :)
  De här små sängkvalsterna trivs sämst i obäddade sängar, det är väl en bra anledning att låta bli. Få vi gäster som inte hör till våra närmaste så kan det hända att sängar a bäddas.

  Vad härligt, ja men då är det ju spikat! Inga sängar bäddad här idag heller! :)

 4. Mona skriver:

  Superfin färg med glass på väggen! Dessutom ser jag att du har en turkos färg på fina överkastet. Jag har jagat både det och turkost sänglinne utan framgång. Får man fråga hur du lyckats? /Mona

  Visst är det fint? Jag letade också länge men hittade det till slut på Mio här i Piteå. Det var två år sedan så det är inte säkert det finns kvar. Däremot har jag sett ett turkost liknande någonstans. Kan det har varit på H&M Home? Jag hojtar om jag hittar det igen!

 5. Jättefint blev det med den färgen. Vi bäddar aldrig sängen. Det är inte första prioritet när vi kliver ur sängen…

 6. Mina skriver:

  Bäddar sängen varje dag! Tar bara två minuter och det känns så skönt när man kommer hem från jobbet om det inte ser så stökigt ut. Vi har nästan fri sikt från ytterdörren in i sovrummet. Men vi använder sovrummet ganska mycket, både läser och ser på TV. I vår förra hus bäddade vi sällan sängarna. Då hade vi alla sovrummen på övervåningen och då slapp man se kaoset i sängarna.

 7. Anna skriver:

  Hej, vad fint! Hur har ni hängt gardinerna så nära taket?

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).