www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Dressingroom

Jag har alltid varit svag för att shoppa kläder. Men till mitt försvar köper jag aldrig dyra kläder. Jag köper gärna på rea, och gärna något som inte sitter helt perfekt men som jag kanske någon gång får användning av. Som den där svarta tighta klänningen med djup urringning i ryggen – hur tänkte jag? Eller den tvärrandiga klänningen som jag ser dubbelt så bred ut. Och jag slänger aldrig något heller. Inte ens om det blivit noppigt eller luktar räv.

Idag ska jag göra något åt saken. Rensa. Rensa. Rensa. Imorgon kommer jag mötas av ett snyggt och välorganiserat dressingroom som förhoppningsvis inte ger mig ångest varje morgon. Amen.


Dressingroom i rensbehov.

Publicerad: 2012/12/15

6 kommentarer to “Dressingroom”

 1. Tippbritta skriver:

  Så fint ni har! Varje kvinnas dröm…du skulle haft en bloppis! Om dygnet hade haft 48 timmar;) tar tid… Kram Ida

  Tack, haha det hade varit en bra idé. Frågan är bara om någpn velat ha mina gamla trasor :) Inte färdig än…. Kram!

 2. Malin skriver:

  Herregud, du är precis som jag. Och även jag har fyra tomkartonger stående för kommande utrensning av överfulla garderober. Det ska göras under helgen har jag bestämt! Allt jag köpt med tanke på att om jag går ner…när jag går ner…. eller….den här blir ju skitbra till sommaren….eller…den här passar nog om man har en kofta över.

  Är du dessutom en som tar nya kläder ur garderoben hela tiden medan tvättberget bara växer istället för att tvätta upp de kläder som man faktiskt är lite fin och bekväm i (för de använder man ju såklart först) ….ja då låter det rent läskigt likt mig själv! ;)

  hahaha, ja på pricken. Skönt att höra att nån annan är klika knäpp som jag :-)

 3. Erika skriver:

  Snälla Isa, kan inte jag få flytta in i ert dressingroom? Det är ju bara helt amazing…. *drömmer om dressingrooms/walk-in-closets inatt*

  haha, ja men du är så välkommen att övernatta där. Jag kan lägga in en madrass där ikväll, bara komma :-)

 4. Lovisa skriver:

  Oj, värsta walk-in-closet! :o Om ändå, om ändå.. i vilket fall! Jag undrade bara, har du vart med i OS? Och i så fall, vad var det du tävlade i? Grafisk formgivning/illustration? Kram, en undrande Lovisa (aka Isa också ;D)

  Haha, jo det stämmer. Tävlade först i SM och sen i OS (Seoul) år 2011 när jag var blott 19 år! :) Tävlade i grafisk design, men nu när jag ser tillbaka på det så undrar jag hur man ens kan tävla i något sånt? OS-tävlingen var mest en fråga om teknik och min dator kapsejsade precis innan jag skulle lämna in en av uppgifterna. En upplevelse!

 5. Johanna Appelros skriver:

  Men snälla Isa, problemet är ju utrymmet. Skaffa dig en microgarderob som min så har du inget val!

 6. Tidy To be skriver:

  så himla fint!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).