www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

God Jul önskar Isa Form

Här kommer en liten tidig God Jul-hälsning från Isa Form, jag stämplar nämligen ut idag då alla julordrar är packade och mina krafter är slut. Nu har jag tänkt ägna mig åt en storstädning inför jullovet, men det finns en risk det blir att soffläge en stund först. I år har jag valt att stödja kampen mot cancer genom att skänka en peng till Barncancerfonden istället för att skicka julkort till mina kunder. Med det önskar Isa Form en God jul och ett riktigt Gott nytt år!

Publicerad: 2012/12/19

2 kommentarer to “God Jul önskar Isa Form”

  1. Camilla skriver:

    Ha en riktigt fin och härlig jul! Tack för fint print som kommer pryda systers vägg i blivande bostad, framme i tid, men ännu oinslaget av mig ;)

  2. mallan skriver:

    En riktigt god jul till dig!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).