www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Nordliebe

Det är häftigt när man får skicka saker utanför Sveriges gränser. Var och varannan dag skickar jag till våra närmaste grannländer men jag skeppar även en hel del till länder längre bort som Tyskland och England. Och här om dagen fick jag en beställning så jättelångt bort ifrån som från Canada. Tänk just nu i denna stund kanske någon sitter och äter baguetter i Nice eller gör makirullar intill en av mina kökstryck. Jag undrar hur dom hittar till min pyttelilla butik ute i den stora cybervärlden? Jag har sagt det förut men säger det igen, jag är så glad och tacksam att jag fått hålla på med det här i sex år nu – helt otroligt. Nu finns jag också hos en fin återförsäljare i Tyskland som heter Nordliebe och som riktat in sig på nordiska varumärken. Där ”hänger” jag stolt!

Publicerad: 2012/12/21

En kommentar to “Nordliebe”

  1. Martina skriver:

    Åh va härligt!!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).