www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

God fortsättning

Ja, vi har överlevt julen. Har tillbringat ett par jättemysiga dagar med släkt, vänner och en massa mat, film och mys. Barnen har öppnat paket och varit alldeles så där glittriga i ögonen på julevis. Nu känner man sig som en stoppad korv. Ja, jag undrar om hungerkänslan någonsin kommer tillbaka? Eddie har idag hög feber och jag vandrar runt här hemma och tittar längtansfullt ut över vinterpiteå. Längtar ut! Och längtar att plocka bort allt julpynt, men är rädd att Theo ger mig onda ögat i så fall. God fortsättning på er!

detvatomtarna12

detvatomtarna12b

Publicerad: 2012/12/27

En kommentar to “God fortsättning”

  1. Martina skriver:

    God fortsättning och krya på er!!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).