www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Ljuset!

Jag fick faktiskt lite vårkänningar när jag igår, tre dagar efter jul, under den febriges förmiddagslur tog ett gäng nya miljöbilder till butiken. Åh vad jag längtar till fina våriga soliga snöglittriga dagar! Här är ett gäng bilder från igår, men också några från ett hastigt besök hos min fina vän Caroline.

bricka_glasyr_gron4

lovely_bild

iramlie_bild4

dino_bild

klippan_bild2

good_bild3

mjau_Bild2

Publicerad: 2012/12/28

5 kommentarer to “Ljuset!”

 1. Jessica skriver:

  Så fina bilder! Hoppas julen varit bra! Här har hela familjen legat i magsjuka över jul, men annars har den varit bra! Grymt sugen påsen av dina brickor, brickan med ansikte, visst har jag väl sett den med svart hår? Hittade den bara med mintgrönt i webshoppen. //kram Jessica

  Nej? Julafton och allt! Årets magsjuka är helt obarmhärtig, alla får den! Hoppas ni är friska nu!! Iris tog slut men jag får in en ny laddning i slutet av januari. Säg till så lägger jag undan en åt dig. Kram och gott nytt år!!! :)

 2. Tidy to be skriver:

  Så fina bilder! Tänk att de där gör så stor skillnad, jämfört med vanliga vita studiobilder.

  Visst blev dom fina (för att vara jag bakom kameran alltså:) Det gäller att vara snabb under den här tiden på året när man inte är så bortskämd med ljus! Gott nytt år!!

 3. Jessica skriver:

  Superfina bilder, inspirerande! Måste fråga varifrån den lilla porslinsfiguren med expressivt uttryck kommer ifrån och vem/vilka som formgett den – vill ha och har varit på jakt efter ett bra tag nu!
  Kram till dig och familjen, tack för fin och härlig blogg och ha ett riktigt gott nytt år!

  tack! Det är en keramiker som heter Andrea Djerf som gjort den, köpte den för 4-5 år sedan på Juniform. Är faktiskt en pepparströare, hur fin som helst! Googla andrea! Gott nytt år! :)

 4. Sjukt snygga bilder! Är lite extra kär i den gröna brickan på första bilden, den ligger på min önskelista ;)

  Förresten så tänkte jag på en sak häromdagen. Jag surfade nämligen runt på lite sidor för att på inspiration till barnrummet, och hittade lite olika så kallade mätstickor. Men ingen föll mig i smaken. Och så kom jag att tänka på att du säkert skulle kunna göra hur fina som helst med dina illustrationer! Typ en variant där man får plats att skriva datum och sånt jämte längden :) Det hade jag köpt direkt! :)

  Tack snälla du, glad att du gillar den! :) Och tack för tipset, jag hade faktiskt en idé om att göra en för ett par år sedan men det stannade där. Ska absolut ta en funderare på det, tack för att du påminde mig!

 5. Angelica skriver:

  Åh, den svartvita tapeten med blommor hade suttit så fint i vårt allrum. Surt att den har utgått ur sortimentet.. Å dina brickor är så fina’

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).