www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Sommar- och semesterlängtan

Vi har just bokat en familjeresa till Cypern i vår. Känns som en evighet dit men ibland kan det vara nyttigt att längta. Med höstens Mallorcaresa färskt i minne känns det lite nervöst. Det var en jättehärlig resa, men det är ju inte helt avkopplade med en energisk 1,5-åring som vägrade äta annat än chips och glass – dvs ständigt i sockerchock och ni vet väl hur barn brukar bete sig då? Vi hoppas att den 26 månader gamla Eddie är betydligt resonligare, och vi kommer packa sju pilserkorvburkar i förebyggande syfte denna gång. Det jag egentligen ville med det här inlägget var att höra om det är någon av er som besökt detta hotell, Blue Village Althea Beach i Fig Tree Bay? Och var ni nöjda?

eddiemaliis_balkong
Eddie tittar längtansfullt mot stranden från balkongen på mallis

Publicerad: 2013/01/10

4 kommentarer to “Sommar- och semesterlängtan”

 1. Malin Vbg skriver:

  Som du redan vet har vi varit där. Eddie kanske kan gilla bamses matbord som finns till varje middag åtminstone. Där är lite mer barnanpassat plus att det kan var lite spännande att få ta där. En gång per vecka (har jag för mig)är det bamsefrukost, där bamse kommer på besök.kul för de mindre barnen:) Annars, bara njut och ha det gott! Det har vi haft, fint hotell med fina rum, bra service, väldigt trevlig personal som varit där i alla år. Måste vara bra om personalen stannar. Är ju ett all inclusivehotell=ingen dricks. Men bra stämning bland personalen, ger gästerna en bra upplevelse. Hade åkt varje sommar om vi hade haft råd.

  Tack! Det låter väldigt lovande. Det är alltså bara vädret och den energiske tvååringen som kan ställa till det :-) Återkommer med en reserapport sen!

 2. Lena L skriver:

  Jag var där våren 08 och det var underbart, jättegod mat. Perfekt hotell om man mest vill hänga kring hotellet med barnen för det finns inte så mycket annat i närheten. Jag vill dit igen:-)

  Underbart!!!! Tack!

 3. Johanna skriver:

  Vi var där våren 2012 : ) Väldigt god mat, bra underhållning och trevligt för barnen!

  Härligt härligt, vi avbokar inte! :)

 4. Angelica skriver:

  Åh så underbart med sockerchockad 1,5 åring! ;) Vi tänkte dra till Cypern i sept med vild 1,5 åring å lite lugnare 3,5 åring å svärföräldrar i bagaget så att vi får andas ut lite ibland… :)

  Ja eller hur, haha hoppas det går bättre för er i september :-)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).