www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Veckans låt

Eftersom jag alltid sitter ensam och jobbar så lyssnar jag alltid alltid på musik. Tänkte börja dela med mig av en favoritlåt varje vecka. Här är en som jag tycker är så otroligt vacker, Hope there’s someone med Antony and the Johnsons. Ja ni har säkert hört den.  Han har en magisk röst den där Antony Hegarty. Lyssna på fler av hans låtar, det finns många guldklimpar.

Publicerad: 2013/01/15

3 kommentarer to “Veckans låt”

 1. Malin skriver:

  Så smart!
  Alltid roligt att vidga sina musikvyer. Det är ju lätt att det blir samma gamla låtar och samma gamla artister.

 2. Camillasnyahem skriver:

  Den låten, oj oj oj. Den betyder otroligt mycket för mig, och säkerligen tuuuusentals andra.

  Trevligt med musiktips, alltid trevligt med sånt! :)

 3. taxnos skriver:

  Åh! Måste bara tipsa om hans cover på Beyonce’s Crazy in love! Så fin!
  http://www.youtube.com/watch?v=lAqxRA7h0Ds
  … och tacka för en fin blogg! Och säga att jag gillar det du gör! :)

  Åh den var fin. Tack för tipset! Och tack för att du gillar det jag gör! :-) Kram!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).