www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

No more skötbord

Jag tycker allt går i svindlande fart nu när vi börjar närma oss Eddies tvåårsdag. Jag har hurrat för varje gång vi fått sälja eller göra oss av med något av dessa småbebisprylarna. Babygymmet, amningskudden, spjälsängen och så vidare. Men nu börjar det kännas lite vemodigt när insikten kommit ikapp mig – den här bäbistiden tiden är faktiskt förbi. Och idag är skötbordet också väck. Eddie klättrar upp och balanserar på det hela tiden och dessutom kändes han alldeles för lång för att ligga där. Nu funderar vi på att sälja stora barnvagnen också och istället damma fram den lilla briovagnen från garaget. Han sover ju ändå aldrig där längre. Och voksipåsen. Och barnstolen. Jo det blir bestämt en säljdag på blocket här framöver.

skotborderarvack

Instagrambilder på badrummet före och efter skötbord.

Publicerad: 2013/01/21

6 kommentarer to “No more skötbord”

 1. Angelica skriver:

  Det går för fort. Min lilla börjar snart på förskolan. 13 månander. Har sålt av massor och hurrat över vad skönt. Men nu börjar jobbstarten snart och förskolestart för min lilla tjej och min stora kille fyller 3. Vad hände med tiden? Försöka få en till liten eller njuta av lugnet (att de blir större..) Är ju bara 28 (okej då, snart 29) men ändå. Åh, tiden sluta gå så jäkla fort.Vemod på hög nivå…

  haha, ja denna vemod. Man börjar känna sig lite gammal nu när alla barn är tillverkade.. :)

 2. Karin skriver:

  Håller med. Svinskönt att sälja bort allt som har med bebisar att göra men samtidigt fick jag nästan hålla tårarna tillbaka då ett par kom och köpte VÅR vagn :-)

  Åh jag kan tänka mig. Får vara med om det själv i en snar framtid! :)

 3. Erika skriver:

  Vi använder fortfarande skötbordet vid byte när han gjort nr2 – är som ett bra ställe att vara på om han kommer på att han ska propellra sig ellerså. Vilket han ibland gör till sin mors stora fasa! Men jag kan lova att jag längtar efter att göra mig av med skötbordet då jag har stora planer för badrummet efter att det är väck… :P Eller kanske inte sååå stora, men nån snygg förvaringshörna eller nåt sånt blir det garanterat. :)

  Det har faktiskt gått jättebra att hiva skötbordet. Han har inte trivs att ligga där på på länge. Nu efter nr 2 så går han in på toa och drar fram ett skötunderlägg och lägger sig, haha, nästan komiskt :-)

 4. Maria skriver:

  Åh vad fint ni har i badrummet! Vi håller precis på och planerar vårt nya badrum och jag kikar efter fina badrumsmöbler, kakel och klinker osv. Vart kommer er möbel ifrån? Och vad har ni för plattor på golv och väggar?

  Tack! :) Jag är jättenöjd med badrummet! Var ett par år sedan nu det var klart så jag minns ju inte vad kaklet och klinkret heter. Det är i alla fall en ljus grå ganska matt vägg platta och vita stora väggplattor. Sen bröt vi av med stavmosaik i vitt runt badkaret. Inredningen är från ikea, vi mixade grå och vit högblankt. Med superbra! Om du söker på badrum här i bloggen får du upp mer bilder! Lycka till med er renovering!

 5. Martina skriver:

  Spjälsängen är det enda som finns kvar till vår kille som blir 2 i april. Men det är bara av ren lathet eller va man ska kalla det. Han sover så bra i den. Somnar själv och sover så gott hela natten. Man är ju lite obekväm med att skapa nya rutiner med junior säng när det funkar så j@kla bra med ’bebis’ sängen.. men det är väl bara att inse att det är dax att den ska ut också ;) Kram

  Åh vad jag önskar mungrävande Eddie hade sovit bra i sin, den hivade vi för längesen. Jag skulle kört på med den så länge det funkade om jag vore du :-) Kram!

 6. Maria skriver:

  Tack snälla. Skåpet som man ser på bilden ovan är det bara till för förvaring? Har kikat igenom din kategori Hemma hos oss nu. Oj så mycket inspiration!

  Hej! Skåpet är mitt sminkskåp! :) Det är ett vitt köksöverskåp som vi beställ en liten köksbänkskiva till. Vad roligt att du kan hitta inspiration! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).