www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

En stockholmshelg i bilder

stockholm130125
1. Fina R.O.O.M krävde två långa besök. 2. Denna orangeröda oversizeklänning var ett av mina fynd 3. Scandic Grands frukostvy 4. Och här den snygga baren 5. Vapiano levererade som vanligt godaste lunchen 6. Räksallad och shoppingpaus i gallerian 7. Budskap i hotellkorridoren 8. Cosmopolitan innan middagen 9. På väg hem i Arlanda Express i min snygga nya ring innan den gick sönder när vi landade på Kallax. 

Publicerad: 2013/01/28

3 kommentarer to “En stockholmshelg i bilder”

 1. Malin skriver:

  Isa, tack för härlig inspiration i vinterslasket!
  Den där orange klänningen blev jag sugen på.
  Var hittade du den?
  Kram från Göteborg :)

 2. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Hej! Ja visst behövs det? Jag hittade den på Indiska faktiskt! Jag tror det är den här även om den inte alls är figursydd som bilden här visar. Ett riktigt klipp! http://indiska.com/se/Mode/Tunikor/GLAD/p/101651646ORANGE kram!

 3. Malin skriver:

  Ok, tack för svar, ska kila dit och se om den finns kvar :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).