www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Emerald, årets färg 2013

Det är lite obehagligt nu när jag för fjärde året i rad just fallit för den färg som Pantone utnämner till Årets färg. De tre tidigare års färger har varit turkos, rosa och orange. Alla färger som jag halvåret innan favoriserat, både här hemma och i min formspråk. Och i år är det Emerald, den där fina gröna nyansen som jag just nu bara älskar. Jo, jag måste ju vara väldigt trendkänslig. Är det bra eller dåligt, undrar jag då? Om jag ska sia om nästa års färg så gissar jag på mint eller mustigt mörkblå. Det är nästan så jag hoppas att jag inte har rätt.

pantone01
Bilder: Pantone.com

Publicerad: 2013/01/29

6 kommentarer to “Emerald, årets färg 2013”

  1. Martina skriver:

    Vilken underbar grön färg. I LOVE IT :)

  2. Jag älskar den färgen, den är så glittrande vacker och passar bra ihop med vitt, brunt, beige och alla andra färger också. Hehe.

  3. Den är superfin! Passar sjukt bra ihop med en fin ceriserosa ;)

  4. Ellinor skriver:

    Samma här – i fjol höst surfade jag efter just smaragdgröna saker, och hittade en del godbitar. Nu har jag fått för mig att vårt grå-rosa-vita sovrum behöver lite mörkblått?! Så jag är beredd att hålla med dig ;)

  5. […] tror fortfarande att blått blir ”årets färg” 2014. Hur som helst kommer den av vara det i min värld. […]

  6. […] jag siade om i vinter så tror jag att den färg som Pantone utser som nästa års färg är blått. Jag är […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).