www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Februari och kalasplanering

Nu börjar sonens favoritmånad. Kalas, nej förlåt, partyplaneringen är i full gång. Kalas får det ju visst inte heta längre. Storebror fyller sju år, och har önskat monsterparty med fångarna på fortet-lekar och disco. Han ska ha en svart tårta med en monstermask på tydligen. Jag får lite ont i magen av hans önskemål, men det riktigt glittrar i ögonen när han tar upp det och vi har inte hjärta att säga nej. I hans värld är det ju den viktigaste dagen på hela året, så en tårta med en monstermask (?) it is. Februaribladet i kalendern är redan fullmatat med både roliga men också gruvensamma saker och jag kommer dra en lättnadens suck när den här månaden är över.

februaro13

Ps! Lördag och söndag gäller 15% rabatt på min Familjekalender.

Publicerad: 2013/02/02

2 kommentarer to “Februari och kalasplanering”

  1. Mina vill ha hästkalas. Vad gör man då undrar jag!? Har du nåt förslag Isa? ;)

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    Haha, vilka krav dom har våra små. Ja men löshästöron, grästårta? Haha :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).