www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Kärlek

Pussa lite extra på era nära och kära idag. Även om man inte vill delta i alla hjärtans dags kommersiella jippo så kan man i alla fall det. Det ska jag. Och äta gelehjärtan i mängder. Den här dagen är extra speciell för mig på något sätt eftersom jag för exakt sju år sedan bar på en gravidmage som gått 15 dagar över tiden. Då hade jag ingen aning vad som egentligen väntade. Det kan låta klyschigt men sju år senare sitter jag här. Mamma till två underbara söner och med vetskapen om hur ofattbart stor kärleken är.

il_570xN.300106241
Illustration av duktiga Emeliy McDowell

Publicerad: 2013/02/14

En kommentar to “Kärlek”

  1. Martina skriver:

    Ha en fin alla hjärtans dag <3

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).