www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Två år

Världens finaste, sötaste, charmigaste Eddie Carl Åke fyller två år idag. Igår kväll när jag borstade tänderna mindes jag samma kväll för två år sedan klart. Vi hade ätit på restaurang sista kvällen som tre i familjen och därefter lämnat av Theo hos mormor och morfar. Det var blandade känslor. Förväntan och hemsk nervositet med Theos jobbiga förlossning i bagaget. Men allt gick ju så fantastiskt bra och strax efter åtta morgon efter var han född efter ett underbart kejsarsnitt som jag fick vara vaken under. Idag har vi firat honom med en massa presenter. Kalaset är inställt då vi inte vill utsätta släkt och vänner för det obarmhärtiga viruset som börjar på M. Vi ska fira ordentligt en annan dag.

eddienyfodd123

eddietvaar

Publicerad: 2013/03/10

2 kommentarer to “Två år”

 1. Lise skriver:

  Å, jag minns! Jag minns för att Folke fyller fyra idag och Bosse två den 25e, så jag var ganska förlossningsobservant i går för två år sedan och jag har ju följt dig sedan du började skriva och väntade Theo. Jag har också precis gått ner för minnenas allé dagen till ära, även om min andra förlossning inte kändes det minsta underbar. http://www.kaosyoga.se/alskade-lilla-fyraaring/ Men resultatet blev ju rätt fantastiskt ändå.

  Vilken tur vi har haft, när man tänker efter.

  Stort grattis fina Eddie!

  Kram!


  Lyckades inte publicera min hälsning på din blogg, så jag skriver den här; Grattis folke! Du verkar vara en riktigt mysig prick :)
  känner igen mig i mycket du skriver. Det är en verkligen ingen lek att föda barn men den överväldigande lyckan som kommer med på köpet är liksom bara värt allt det där jobbiga hundra gånger om. Kram!

 2. Erika skriver:

  Stort grattis till Eddie, lite så här i efterskott! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).