www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Konsten att ha ett kalas

Jag måste ju bara berätta om Eddies tvåårskalas. Det är nämligen lite tragikomiskt. Som ni kanske vet så har det ju cirkulerat en hel del virus här oss. Virus som fått oss att skjuta på Eddies tvåårskalas två vändor. Men så i onsdags skulle vi äntligen fira honom. Och han var taggad. Hade pratat om tårta hela dagen. Jag och David hade skämtat lite över frukosten om att någon av oss säkert skulle trilla dit. Det skulle ju vara så typiskt. Men det hade ju gått fyra dagar sen vi hade det sist så viruset borde ju dragit vidare någon annanstans.

Så vi hängde upp vimplar i taken, blåste ballonger, tände marshaller och kalasfixade. Och så femtio minuter innan gästerna kommer får pappan magsjuka. Kul. Så jag kopplar in någon slags autopilot. Slänger in ungarna bilen. Theo med en tårta i knät. Jag snör in ballonger, marshaller, saft, paket och diverse kalasatteraljer i bagaget och våldgästar hos mina snälla föräldrar där kalaset istället fick hålla hus. Så kan det gå när man fyller år i vinterkräktider.

eddietvaarskalas

 

Publicerad: 2013/03/16

2 kommentarer to “Konsten att ha ett kalas”

  1. Mia skriver:

    Han är väldig stilig i alla fall tvåårsprinsen :)

  2. Ikke skriver:

    Det är ju det som är så förfärligt med detta eländesvirus. Man är smittsam MINST 48 timmar efteråt, man kan lika gärna smitta 72 timmar efteråt i vissa fall. Lite saliv räcker för att fortsätta smittan vidare, toppen…. verkligen. Sen är inkubationstiden minst 48 timmar innan man blir sjuk efter smittotillfället… Ba wow liksom… underbar smitta det där! Vi brukar räkna en vecka som säkerhetstid innan vi är säkra.

    Ja det är verkligen viruset från hvetet. Känns som det kan poppa upp precis när och var som helst, det verkar vara svårt att utrota. Skönt att vinterkräktider snart är över!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).