www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Lövbacken, del 2

Det finns så snälla människor. Jag skrev ju för ett tag sedan om det fina bordet Lövbacken som hade sålts i en liten upplaga på IKEA Älmhult men snabbt tog slut. Det gick ett tag och jag blev kontaktad av en bloggläsare som bor i Västerås med information om att den just kommit in på varuhuset där också. Hon var så snäll att hon skeppade upp ett exemplar av bordet till mig. Så nu står ett exemplar i vårt vardagsrum och jag är så glad glad glad. Tack snälla Maya än en gång!

lovbacken_hemma2 lovbacken_hemma1
Instagrambilder på fina Löbacken

Publicerad: 2013/03/18

3 kommentarer to “Lövbacken, del 2”

 1. Tina skriver:

  Halloj!
  Vad skönt att du fick tag på ditt bord, annars hade ju jag kunnat skickat ett, jobbar ju på just det varuhuset. Du vet väl att det där bordet är BORDET med stort B. Den allra första produkten i ett platt paket. Det visste du kanske redan? Själv är jag ledsen att det inte finns i modell större. Ha det fint där uppe i norr, kram Tina

  Hej Tina! Ja så lustigt att det var precis ”ditt” varuhus :-) Du kan säkert tjäna en slant på att skeppa iväg bord om du vill upp norrut? :-) Kram från mig!

 2. Sara Asplund skriver:

  Hejsan!
  Samma bord skulle jag gärna vilja ha! Du vet inte om din kontakt har fler bod i lager :)? Kanske hon/han i så fall vill sälja det också och du kanske kan förmedla kontakten? Hoppas, hoppas att det går att ordna. Tusen tack för hjälpen! //Sara

  Hej! Tyvärr är det ingen jag känner privat, en snäll bloggläsare bara. Jag lämnar frågan öppen om någon västeråsbo är sugen på att leverera fler bord! :)

 3. Maya skriver:

  Kul att göra någon glad och nöjd!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).