www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

traktortjuven

Jag och Eddie cirkulerade på stan i veckan och gick en vända på Åhléns. Eddie skötte sig exemplariskt, nöjd och stilla i sin vagn. Några butiker senare kom en söt liten tant fram till oss och sa ”vilken fin traktor du har” till Eddie. Jag kikade ner i vagnen och ser mycket riktigt hur Eddie nöjt sitter med en stor platstraktor i handen. Panik. Jag förstod ju att han hade snott den på Åhléns. Mindes hur han pekat på denna traktor när vi passerade barnavdelningen och hur jag stannade där och tittade på ett reaställ. Han måste ha varit väldigt snabb och diskret, den lille tjuven. Så vi rusade tillbaka till varuhuset och betalade för oss. Pinsamt.

traktortjuven

Publicerad: 2013/04/18

En kommentar to “traktortjuven”

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).