www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Instaveckan

aprilvecka2013
1) Jag plockar fram vårjackan. Skepp ohoj! 2) Och Eddie våroverallen 3) Vitamin och koffeinladdar inför dagen på trekantbricka. 4) Storkusin Tilda och lilkusin Eddie leker flera gånger i veckan. ”Jag ska aldrig tvätta kinden” så Tilda efter en puss från Eddie. Bröderna Bus har världens bästa kusiner. 5) I veckan tog vi farväl av vår fina morfar Åke. 6) Man kan inte vara på topp jämt! 7) Porslinoholic! 8) Vi kör all in på fett och kolhydrater 9) Min Iris i fina butiken Sveasdesign i Växjö 10) Snyggfynd till Theo på H&M 11) Vår tomt!! 12) På besök hos Hem ljuva hem i Piteå som börjat sälja mina produkter.

Publicerad: 2013/04/28

2 kommentarer to “Instaveckan”

  1. Martina skriver:

    Vet du att när jag såg den där t-shirten i Hm’s fönster tänkte jag – har Isa gått och fått designa Hm-tröjor? Jag vet inte varför, men den kändes du på nåt sätt utifrån det jag sett.. Och det var den ju på något sätt då!

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    haha, är det sant? Så kul, det tar jag som en stor komplimang, tack :-)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).