www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Barnrumsfint!

Jag sitter en hel del på pinterest på dagarna. Svårt att sluta. Jag tror jag måste blockera den sidan på något vänster. Här är i alla fall ett gäng urmysiga pinteresthittade barnrum som jag ville dela med mig av.

z

Publicerad: 2013/05/02

3 kommentarer to “Barnrumsfint!”

  1. Lotta skriver:

    Jag håller med! Jag är också beroende! Låter nästan som om man vore med någon ”sekt”. Har du kollat in alla tips om kul saker att göra med barnen. Eftersom jag jobbar på en förskola, är Pinterest en guldgruva! Kram

  2. Om Ett Hus skriver:

    Det var jätte fina barnrum. :) Riktigt mysiga!

  3. Angelica skriver:

    Inser igen att ljusa väggar i barnrum är bra skit!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).