www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Instaveckan

4maj2013_bilder
1) Experthjälp under valborgsfirande av byggkunnige Jens 2) Vi vänder blad 3) Kusligt dimmig kvällspromenad 4) Pizzarester till sjuåringens kvällsfika 5) Snöfri baksida 6) I packgrottan 7) Finaste Theo på ”morfarkudden” 8) Jag och Theo har gjort superhjältemagneter 9) JA! Muggarna är äntligen på ingång! 10) Vardagsrummet badar i kvällssol 11) Lördagsfrukost 12) Jordgubbssmoothie

Publicerad: 2013/05/05

4 kommentarer to “Instaveckan”

 1. kristin skriver:

  så fint! jag följer ju dig på instagram också men nörden i mig gillar ännu mer att se bilder tillsammans såhär. :)

 2. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Jag instämmer! :) Kom just på hur jag nästan slutat använda min riktiga kamera sen jag upptäckte instagrams värld. Måste bli ändring på det!

 3. Barnsaksbloggen skriver:

  Vilka fina illustrationer du gör! Har tipsat om dem på min blogg http://barnsaksbloggen.wordpress.com/2013/05/06/stilrena-och-skraddarsydda-barntavlor/. Jag följer också m Bloglovin och Instagram. Ha en fin kväll! /Elin

 4. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Tack snälla! ?

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).