www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Industrikök

Jag och min man brukar vara överens om det mesta. Men nu när vi planerar fritidshusets kök är vi lite oense. Jag vill ha ett kök med industrikänsla, som ser ut lite som ett arbetskök. Ett kök med mycket svart och vitt, mörka fogar, råa ytor som cementmaterial osv. Maken som också jobbar som kock håller inte riktigt med mig. Miljöerna påminner allt för mycket om de kök han har jobbat i till vardags. Men jag ger mig inte så lätt. Här ett par bilder jag visat honom under mina övertalningsförsök. Underbara.

LP03
Bild: Living Agency

Industrikök-2
Bild: Plaza interiör

620-34
Bild: bolig magasin

Photographer
Bild skonahem.se

Publicerad: 2013/05/10

2 kommentarer to “Industrikök”

 1. Catarina skriver:

  Jag förstår honom ändå, om det blir ”på jobbet känsla” i köket på stugan…
  Om vi skulle skaffa stuga så tänker jag mig att jag ska baka massor i ett lantligt kök med mycket pastellfärg. Så när maken föreslog köp av stuga utan el sprack drömbilden jag målat upp. Men den stugan köper vi nog inte i alla fall…
  Lycka till hur som helst, det ska bli spännande att se hur det blir.
  En på jobbet sa att om man säger nej till sin fru så betyder det inte att det är nej. Istället betyder det att frun tar upp ämnet igen lite senare. Å det stämmer väl ganska bra? ;)

 2. Erika skriver:

  Den översta bilden var ju amazing – lite hårt men ändå mjukt med de ”gamla” träskåparna. Love it! :D

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).