www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Mönsterformgivning

Hint hint hint! Just nu har nineteen seventy three en tävling där man formger ett sk ”wrapping paper”. Tävlingen är öppen för alla att delta i. Vinnaren får sin design tillverkad, en goodiebag med fina produkter och £200. Hint alltså till för er som sitter på fina mönster i skissblocket. Tävlingen håller på till 1 juli och vinner man får man göra sällskap med duktiga formgivare som Sanna Annukka och Paul Thurlby. Bara en sån sak! Läs mer här.

DESIGN-A-WRAP

Publicerad: 2013/05/22

En kommentar to “Mönsterformgivning”

  1. sanna skriver:

    Hej!
    Hinner tyvärr inte läsa hela din sida idag men jag undrar om du har ett par timmar över denna sommar och skulle vilja lära mig några enkla grunder i mönsterkonstruktion via datorn, du får en liten slant i så fall. Gör detta för hobbynöjes skull. Eller kanske du har nån kompis som har tid med detta?
    Vänligen susannejacobsson@outlook.com
    Har bara tid att svara på dina mail Isabelle o inte alla andras.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).