www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

House doctor godis

Nu när bygget av vår funkisstuga är i startgroparna så tänker jag inte på annat än hur vi ska inreda den. På de second hand-möbler jag vill hitta. På de sängkläder vi ska bädda med. Det porslin vi ska ha i skåparna. Till och på med handdukarna i badrummet. Lite sjukt egentligen.

Sanningen är ju den att vi kommer plocka en hel del här hemifrån. Och från grannbutiken Röda korset. Vår budget för möbler och inredning är minimal när stugan är en sån stor utgift i sig. Det blir helt klart en utmaning. Helst skulle jag vilja göra en djupdykning i House Doctors katalog. Jag älskar deras kombinationer av färgat glas, råa ytor, mättade färger och trämaterial. Kanske får det bli en matta i alla fall.

hd_b1hd_b0
hd_matta
hd_b2
Bilder från housedoctor.dk

Publicerad: 2013/06/05

Kommentarfunktion är stängd.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).