www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Hej!

Ett litet livstecken från mig tio dagar senare – måste nog vara ett rekord. Det har med andra ord varit fullt upp här att hålla firman rullande och umgås med sommarlediga barn, varav den yngste är i sin värsta trotsperiod någonsin. Jag har ibland haft god lust att låsa in mig på toaletten och hålla för öronen. Maken har jobbat alla lediga stunder ute på blivande stugtomten så jag har känt av hur påfrestande livet är som ensamstående mamma. Men jag klagar inte. Vi har insett att den här sommaren kommer blir lite konstig i och med att det är så mycket jobb på tomten inför stugbygget. Nästa sommar ska vi njuta! Här en bild som symboliserar den här sommarstarten ganska bra, full fart men skumpig resa framåt. På instagram är jag flitig, vi ses där!

sommar20132202

Publicerad: 2013/06/16

Kommentarfunktion är stängd.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).